Чоловік зробив пародію на типові фотографії дівчат на пляжі (Фото)

Заради таких незвичайних фотографій, чоловік навіть смугастий бодік одягнув.

Без телефону з камерою сучасні люди нікуди не підуть. Багато хто любить фотографувати при чому все: рідних, їжу, домашні квіти і тварин. А коли людина знаходиться на природі, то починається майже професійна зйомка. А коли справа доходить до відпустки, пляжу і моря, то всі навколо фотомоделі. Напевно, у вас теж повно фотографій з курорту.

Але що тільки люди не роблять заради вдалого кадру. Скільки зусиль йде на те, щоб потім тобі знайомі або зовсім чужі люди поставили той «лайк».

Чоловік на ім’я Віктор Водолазький вирішив повторити пляжні фотографії, які публікують сучасні дівчата. Роль моделі виконав імпозантний Тимофій Трефілов.

Ви тільки гляньте, які смішні, але правдиві знімки вийшли. Упевнені, що ви впізнаєте ці пози. Можливо, навіть ви так позували колись. А якщо ні, то це прекрасна можливість, щоб повторити.

Фото на море
Фото на морі
Мужчина пародирует девушек
Чоловік пародіює дівчат

 "" "" "" "" "" ""

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.