Чоловік-рятівник прийняв пологи у незнайомки і став батьком

Один екстрений виклик змінив не тільки долю дитини, а й життя чоловіка і його сім'ї.

Такого виклику пожежна станція Міртл-Біч в США ще ніколи не приймала. У 2011 році до них звернулася жінка з сильними болями в животі, яка просила про допомогу. Марк хадд і його колеги оперативно відреагували на виклик. Пожежники мчали на допомогу, але вони навіть не уявляли, що їх чекає.

Коли бригада примчала, вони не побачили пожежі або щось в цьому роді. Але гаряче стало всім. Вони приїхали до вагітної бездомної жінки, яка ось-ось і народить. Рятувальник Марк розповідає: «Це було певною несподіванкою, таке не кожен день відбувається. Ми дали їй кисень, крапельницю і приготувалися довезти її до лікарні, але мій напарник сказав, що дитина народиться прямо зараз, і у нас вже немає часу на переїзди».

Пожежникам довелося робити те, що не кожен чоловік зміг би. На деякий час Марк перетворився в акушера-гінеколога. Рятувальник прийняв пологи, і тримав на руках не просто новонароджену дитину. Тоді чоловік навіть не здогадувався, що ця дівчинка змінить його життя.

Новорожденный ребенок
Новонароджена дитина

Молоду маму привезли в лікарню вже з дитиною на руках. Але бездомна жінка відразу відмовилася від малятка, так як вона не могла просто на вулиці жити з дівчинкою.

Пожежник Марк з дружиною виховували двох дітей. Сімейна пара дуже хотіла 3-ю дитину, але вони ніяк не могли завагітніти. Тому планували усиновити малюка. Подружжя навіть вже готували документи. А через 2 дні сім’я Хадден забрала дівчинку, яку врятував Марк.

Той день чоловік запам’ятає назавжди. Тоді він не просто прийняв пологи у незнайомки, він тримав на руках свою майбутню доньку. Дівчинку назвали Ребекка. У неї є старші брати і сім’я, про яку багато хто мріє.

Ребенка усыновил пожарник
Дитину усиновив пожежник
Девочка Ребекка
Дівчинка Ребекка
Отец и дочь
Батько і дочка

Прийомні батьки Ребекки кажуть, що вони розповіли дівчинці, як вона насправді народилася. «Я не хотів би, щоб у неї був шок, коли вона виросте і дізнається, що прийомна», – говорить Марк хадд.

Також чоловік додав, що вони її люблять, як рідну. І буває, що рідні діти приходять в сім’ю від інших батьків.

Семья
Сім’я

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.