Тварини все розуміють і відчувають: емоції домашніх вихованців (ФОТО)

Як би нам не хотілося, але вихованці не можуть розповісти про свої почуття. Але домашні тварини прекрасно володіють мовою тіла.

Кажуть, що люди схожі на своїх домашніх вихованців і навпаки. Адже це і насправді так. Тварини, так як і ми можуть сумувати, сердитися, тужити і радіти. Вони відчувають любов і турботу, яку подвійно потім віддають своїм господарям.

Домашні тварини дуже ніжні і наївні, як діти. Тому їх емоції справжні. Вони не можуть сказати ні слова, але вони прекрасно показують свої почуття рухами і мімікою.

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.