Пожежник виніс собаку з вогню, але господарі не захотіли забирати обгорілого пса

Собака обгоріла, і від неї відмовилися господарі. Але пес знайшов нову сім'ю, і сам став пожежником.

Песику було всього кілька тижнів, як з ним трапилася біда. Собаку на прізвисько Джейк виніс пожежник з палаючого будинку. Тіло тварини обгоріло, і було багато глибоких ран. Після цього господарі цуценя відвели вихованця до ветеринара, але за ним не повернулися.

Песика вынесли из огня
Песика винесли з вогню

 ""

Джейка старанно лікували у ветеринарній клініці в Південній Каліфорнії, і малюк швидко відновився. Але люди так і не прийшли за своїм маленьким щеням. Вони вирішили, що їм не потрібна обгоріла і травмована собака. Але все-таки знайшлося добре серце, яке не змогло залишити наляканого цуценя одного.

 ""

 ""

Кинуту і обгорілу собаку прихистив той самий пожежник, який врятував тварину. Чоловік не просто став господарем Джейка, вони стали колегами. Песика взяли в команду пожежників, і тепер він теж рятує життя.

Мужчина спас щенка
Чоловік врятував цуценя

 ""

 ""

 "" ""

 ""

 ""

Джейк став талісманом пожежної частини. У собаки навіть є жетон, який доводить, що пес дійсно офіційно вважається пожежником. Тварина допомагає дітям в реабілітаційному центрі, які отримали травми від вогню. Оскільки пес Джейк знає, що після пожежі можна щасливо жити навіть зі шрамами на тілі.

Пожарный пес
Пожежний пес

 ""

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.