Пожежник виніс собаку з вогню, але господарі не захотіли забирати обгорілого пса

Собака обгоріла, і від неї відмовилися господарі. Але пес знайшов нову сім'ю, і сам став пожежником.

Песику було всього кілька тижнів, як з ним трапилася біда. Собаку на прізвисько Джейк виніс пожежник з палаючого будинку. Тіло тварини обгоріло, і було багато глибоких ран. Після цього господарі цуценя відвели вихованця до ветеринара, але за ним не повернулися.

Песика винесли з вогню

Джейка старанно лікували у ветеринарній клініці в Південній Каліфорнії, і малюк швидко відновився. Але люди так і не прийшли за своїм маленьким щеням. Вони вирішили, що їм не потрібна обгоріла і травмована собака. Але все-таки знайшлося добре серце, яке не змогло залишити наляканого цуценя одного.

Кинуту і обгорілу собаку прихистив той самий пожежник, який врятував тварину. Чоловік не просто став господарем Джейка, вони стали колегами. Песика взяли в команду пожежників, і тепер він теж рятує життя.

Чоловік врятував цуценя

Джейк став талісманом пожежної частини. У собаки навіть є жетон, який доводить, що пес дійсно офіційно вважається пожежником. Тварина допомагає дітям в реабілітаційному центрі, які отримали травми від вогню. Оскільки пес Джейк знає, що після пожежі можна щасливо жити навіть зі шрамами на тілі.

Пожежний пес