Як незвичайний кіт змінив життя унікального хлопчика?

Хлопчик з'явився на світ з різним кольором очей і заячою губою. Такі особливості робили його життя нестерпним, але кіт з притулку все змінив.

Хлопчик народився з аномалією, від якої неможливо відірвати очі. У Меддена Хамфріс зі штату Оклахома очі різного кольору. Це унікальне явище називається гетерохромія. Крім цього, у дитини є заяча губа. Така зовнішність відлякувала інших, тому у Меддена не було друзів.

Однолітки хлопчика дражнили його і сміялися. Кожен такий «жарт» закінчувалася сльозами дитини. Але одного разу його життя змінилося.

Мама Меддена дізналася, що в притулку для тварин є незвичайний котик теж з різними очима. Вусатому шукали сім’ю, але вона сама його знайшла. Жінка вирішила, що зобов’язана забрати вихованця додому. Так і зробила.

Нового члена сім’ї відразу полюбили. Хлопчик побачив, що у тварини така ж особливість. Це дуже підбадьорювало дитину. Медден зрозумів, що він такий не один, і перестав соромитися своїх кольорових очей.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.