Хлопчик зробив інвалідну коляску з Лего для маленького цуценя

Цуценя без передніх лапок знайшли в сміттєвому баку, а незабаром у нього з'явилася сім'я й інвалідна коляска.

Хтось просто викинув тварину в сміттєвий бак, оскільки не захотів брати на себе відповідальність. Щеня народилося без передніх лап, але, як звичайна собака, потребувало любові.

Вихованцеві було близько двох днів, і перші години свого життя він провів в компанії сміття і комах. Цуценя помітили звичайні перехожі, які почули звук з бака з відходами. Люди відразу ж відвезли виснажену тварину до ветеринара. А з часом собаку забрала добра сім’я Терні.

Цуценя назвали Грейсі. Нові господарі старанно доглядали за собакою, яка не могла сама пересуватися. У них вже було в будинку два вихованця: один песик, який не міг теж сам ходити, а другий був без однієї лапки.

Собаки с инвалидностью
Собаки з інвалідністю

Члени сім’ї міркували, що вони можуть зробити для маленької Грейсі, щоб її життя стало хоча б трохи легше. Вони цікавилися спеціальними візками для паралізованих тварин, але виявилося, що це дуже дороге задоволення. Тим більше такі інвалідні коляски робили під розмір собаки, а щеня тільки почало рости. Тому такий варіант не підходив. Але 12-річна дитина знайшла вихід.

Животное без лап
Тварина без передніх лап

Хлопчик Ділан з конструктора Лего спорудив своєму маленькому вихованцеві коляску, яка була дуже універсальною. Цю конструкцію можна було легко змінювати, залежно від росту тварини. До речі, конструктор батьки подарували дитині на Різдво.

Різнокольорові кубики змогли замінити Грейсі передні лапи. Тепер тварина могла самостійно пересуватися і по дому, і на вулиці.

Коляска из конструктора Лего
Коляска з конструктора Лего

Як тільки коляска ставала маленькою, хлопчик додавав ще пару деталей з конструктора. А щоб цуценяті пластикові кубики не заважали, Ділан підкладав під животик собаки шматочок м’якого поролону.

 ""

Коли щеня виросло, йому купили професійну коляску для тварин з інвалідністю. Але завдяки фантазії хлопчика, Грейсі завжди залишалася активною собакою. Виявляється, що дитячим конструктором можна не тільки гратися.

 ""

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.