Справжня жінка зрозуміє: як виглядає найважча робота в світі? (ФОТО)

Французька художниця намалювала картини, які показують, як виглядає найважча робота і як це бути жінкою.

У вас немає трудової книжки, але працюєте ви цілодобово. Вам не платять гроші, але ваша праця безцінна. А все тому, що ви мама.

Кажуть, що незамінних немає. І тут є винятки. Маму ніхто не замінить, тільки вона по-чесному радіє вашим успіхам. Тільки вона тихо плаче, коли вам погано.

З маминою працею не зрівняються жодні гроші світу. Це така «робота», яка забирає усі сили, але ваша енергія безмежна. Бути матір’ю нелегко, часом не дуже приємно. Іноді хочеться сховатися хоча б на 5 хвилин, але жінка переводить дихання і знову «працює».

 ""

Щоб описати наскільки це важко, не вистачить слів. Тому французька художниця Наталі Джомард намалювала картини, які зрозуміє тільки справжня мама.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.