Отримав звання поліцейської собаки: як глухий пес врятував 3-річну дитину?

Пес Макс не просто австралійська собака-пастух, він справжній герой. 17-річний вихованець живе в Квінсленді. Після того, як він врятував свою маленьку господиню, пес став зіркою.

Трьох річна Аврора гуляла зі своїм чотирилапим другом Максом. Вони просто бігали, гралися, і через деякий час дівчинка зрозуміла, що вона заблукала. Їм так було весло вдвох, що дитина навіть не помітила, як відійшла далеко від будинку. На вулиці вже сутеніло, збирався дощ, а маленька Аврора залишилася одна зі своїм псом.

 ""

Поліцейські шукали дівчинку протягом 15 годин, але довгі пошуки не приносили ніякого результату. А от бабуся Лейсі Беннетт змогла відшукати внучку.

Жінка розповідає, що вона піднялася на гору, і побачила песика Макса. Глуха собака підбігла до Лейсі, і привела бабусю до Аврори.

Домашний пес спас маленькую хозяйку
Домашній пес врятував маленьку господиню

І бабуся, і полісмени побігли за домашнім вихованцем. Пес Макс привів людей на вершину крутого пагорба, де сиділа перелякана дитина. Незважаючи на те, що Аврора провела цілу ніч в дикій природі, у неї було тільки кілька подряпин. Від дівчинки йшов сильний запах собачої шерсті. Напевно, тварина зігрівала дитину від холодного дощу.

 ""

Девочка Аврора
Дівчинка Аврора

Пес став справжнім героєм. Стара собака була не тільки глухою, але і погано бачила. Але тварина, ні при яких обставинах не покидала свою маленьку господиню. 17-річний вихованець був звичайним домашнім псом, але він діяв, як навчена поліцейська собака. Тому, йому навіть таке почесне звання присвоїли.

Домашний пес получил звание "Почетная полицейская собака"
Домашній пес отримав звання “Почесна поліцейська собака”

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.