Без їжі і води: як маленьке цуценя два тижні прожило у закритому приміщенні? (ФОТО)

Ніхто і не підозрював, що в кімнаті залишилося маленьке цуценя. Песику з різним кольором очей довелося голодувати, поки його не знайшли працівники притулку.

Чоловік жив у будинку для бездомних. Одного разу йому стало погано, він втратив свідомість. Тому його терміново госпіталізували. Але ніхто не знав, що в кімнаті самотнього чоловіка жив маленький песик.

Цуценя на прізвисько Тодд виявили випадково. Через два тижні працівники притулку прийшли в кімнату, щоб прибрати. Але крім пилу, вони ще знайшли крихітну, голодну собаку. У песика було трохи води і корму, але його вистачило на пару днів. Решту днів тварина сиділа в закритому приміщенні без їжі.

Щеня по кличці Тодд

Люди відразу повідомили волонтерам притулку для тварин, так як цуценя виглядало хворобливо. Ветеринар повідомив, що з песиком все добре, не рахуючи зневоднення і виснаження. Малюка Тодда вигодували, і скоро у нього з’явилася нова сім’я.

Зараз собака росте, вона почала набирати вагу. Від того виснаженого песика залишилися тільки різнокольорові очі. Але, напевно, Тодд добре запам’ятав, як це два тижні не їсти і не пити. Мабуть тому собака багато часу проводить на кухні.

Собака любить кухню