Собака народилася без передніх лап: як маленькому пітбулю доводиться жити?

Ветеринар пропонував приспати собаку, але господарі відмовилися. Подружжя доглядали за вихованцем, як за меленькою дитиною.

Собака по кличці Нуббі з’явилася на світ без двох передніх лап. Ветеринар радив подружжю Марку і Лу Робертсон приспати цуценя, щоб воно не страждало. Але люди вирішили залишити незвичайного песика породи пітбуль. Сім’я робила все, щоб Нуббі відчував себе комфортно.

Маленькому цуценяті було складно навіть їсти. Йому заважали його брати і сестри. Тому подружжя прийняло рішення, що будуть годувати вихованця з пляшечки. Крім цього, Лу і Марк чергували по черзі біля пітбуля. Вони завжди були поруч, і в будь-який момент могли допомогти беззахисному песику.

Щенок по имени Нубби
Щеня на ім’я Нуббі

 ""

Нуббі потроху набирав вагу. Незабаром він відкрив очі, і намагався навіть гавкати. Але у нього було погане травлення. Собаку помістили в інкубатор. Він з усіх сил намагався вижити, і у нього це вийшло.

Маленький питбуль
Маленький пітбуль

 ""

Через три роки пес Нуббі став майже звичайним домашнім улюбленцем. Він навчився жити і ходити без передніх лап. Але Робертсон придбали спеціальну інвалідну коляску для собаки. Коли пес втомлювався, два колеса і Марк з Луї приходили на допомогу.

 ""

Завдяки любові і турботі своїх господарів, незвичайний пітбуль живе повноцінним собачим життям. Лу і Марк Робертсон дуже раді, що відмовилися тоді приспати собаку.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.