Душевна розмова: маленькі діти розуміють один одного без слів (ВІДЕО)

Цим малюкам тільки по п'ять місяців, а вони вже знайшли спільні теми для розмови. Але спілкуються діти по-особливому, не кажучи ні слова.

Погодьтеся, на маленьких дітей можна дивитися, як на вогонь, вічно. Так цікаво спостерігати, як маленька людина розвивається і знайомиться із зовнішнім світом. А ще цікавіше дивитися, коли такі маленькі співрозмовники збираються разом.

Жінка поділилася відео, де її онуки «розмовляють». 5-місячні двійнята по імені Вероніка і Володимир уважно дивляться в очі і щось намагаються сказати.

Двойняшки
Двійнята

Нам, як і молодій бабусі, не дізнатись про що ж ця забавна розмова. Але братик і сестричка точно розуміють один одного без слів.

Щокаті діти підкорили багато сердець. У мережі одна дівчина прокоментувала відео: «Ставлю тримісячному карапузові, він із задоволенням бере участь в розмові».

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.