Рідні обійми допомогли вижити: медсестра врятувала близнючку

Двадцять один рік тому небайдужа медсестра пішла проти правил медицини, завдяки своїй сміливості, вона врятувала маленьку близнючку.

В американській лікарні з’явилися на світ недоношені сестрички Бріель і Кірі. Близнюки, важили не більше 900 г, тому лікарі боролися за життя маляток.

Кожну новонароджену дівчинку помістили в окремий інкубатор. Близнючка Бріель потроху набирала вагу, а здоров’я другої сестрички Кірі погіршувалося. Медики намагалися з усіх сил допомогти дітям, але позитивного результату не обіцяли.

Маленька дитина

За малятами доглядала медсестра Гейлі Каспарян. Вона не могла змиритися з тим, що близнюків розділили. Смілива жінка взяла на себе відповідальність і зробила те, що забороняє медицина. Гейлі переклала дитину Кірі в інкубатор до сестрички. Медсестра вірила, що дітей-близнюків не можна розлучати.

Через деякий час жінка побачила, як Бріель обіймає свою маленьку Кірі крихітної рукою. Але на цьому диво не закінчилося.

Близнюки обіймаються

Пульс сестрички, яка не набирала вагу, стабілізувався. Дитина почала йти на поправку. Після таких теплих і рідних обіймів, лікарі вирішили, що більше ніколи не будуть розлучати близнюків.