Медсестра зустріла молодого лікаря, якого 28 років тому лікувала

28 років тому медсестра лікувала маленького хлопчика, а тепер він став її колегою.

16-річна Вілма Вонг переїхала в США. Дівчинка хотіла присвятити життя медицині, незабаром її мрія здійснилася. Вона стала дитячою медсестрою.

Жінка понад тридцять років працює в лікарні. Вона доглядає за малюками, а деяких у прямому сенсі рятує. Вілма всю себе присвячує роботі. Вона пам’ятає кожну дитину, якого лікувала і тримала на руках.

Одного разу в її відділення прийшов на роботу Брендон Семінатор. Вілма познайомилася з молодим лікарем. Слова за слово, і медсестра не могла повірити, що це той самий малюк. Як тільки вона почула ім’я і прізвище лікаря, час зупинився. Вона не повірила собі і запитала: «Твій батько працював в поліції?».

Чоловік подумав і відповів: «Так ви – Вілма?».

Її новий колега виявився тією дитиною, за якою вона колись доглядала. Тоді він народився раніше терміну, і йому потрібен був ретельний догляд. Тому жінка чергувала ночами біля недоношеної дитини.

Неймовірно, але пройшло 28 років і вони зустрілися. Чоловік згадав, що його батьки розповідали про медсестру, яка допомогла йому вижити. Вони навіть зберегли фото, де молода Вонг тримає на руках дитину.

Медсестра держит ребенка
Медсестра тримає дитину

Сам хлопець довго шукав ту саму медсестру. Тільки після знайомства з Вілмою, він зрозумів, що значить бути справжнім медиком. Тепер і він піклується про маленьких дітей, як тоді медсестра доглядала за ним.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.