Узяла одного і понеслося: у жінки в будинку живе 12 котів, які люблять фотографуватися (ФОТО)

Вона не стара, не самотня і навіть дуже симпатична. Жінка просто любить котів, але навіть вона не планувала завести дюжину вихованців.

Якось жінка з чоловіком знайшли на вулиці маленьке котеня персидської породи. Подружжя забрали кошеня додому, відмили, нагодували і вирішили залишити собі.

Через деякий час уже свідомо прихистили ще двох персів. Нові члени сім’ї дуже подружилися з кішкою, і на світ з’явилися дев’ять прекрасних кошенят.

Сімейна пара не змогла віддати кошенят, тому вирішили, що всі дванадцять котів і кішок будуть жити з ними. Японка відвезла тварин до ветеринара, де їх простерилізували. Жінка не хотіла, щоб будинок перетворився на притулок.

Женщина с кошками
Жінка з кішками

 ""

Господарі тварин прекрасно знають, що нормально сфотографувати вихованця не вийде з першого кадру. Потрібно ще як постаратися, задобрити. Але ці перси виявилися справжніми моделями. Як тільки коти бачать об’єктив камери, тут же перетворюються на пухнасті статуетки.

 ""

 ""

Персидские коты
Перські коти

 ""

Жінка навіть сторінку в Інстаграм створила, яка називається 12catslady . Там японка публікує фото своїх улюблених домашніх котів. Вони настільки милі, дружні і забавні, що розтоплять навіть крижане серце. У такий будинок завжди хочеться швидше повернутися, адже там на тебе чекає дванадцять відданих друзів-котів.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.