Справжня Рапунцель: дівчинка народилася з шикарним волоссям (ФОТО)

У Болгарії народилася дівчинка з густим волоссям. Рідна сестричка називає її Рапунцель.

Дитина тільки з’явилася  на світ, а вже зачарувала і маму, і медиків. Дівчинка на ім’я Габріела народилася з дуже густим волоссям.

Ребенок с густыми волосами
Дитина з густим волоссям

Деніца, мама дівчинки, розповідає, що лікарі були в шоці. Вони вперше бачили новонароджену дитину з такою шевелюрою. У жінки є старша дочка Івона, яка дуже любить мультфільм «Рапунцель». Вона хотіла сестричку, щоб гратися з її волоссям.

Сестрички
сестрички

Дитяча мрія збулася. Габріелу часто порівнюють з героїнею мультика.

 ""

Мама унікальної дівчинки доглядає за волоссям дитини тільки за допомогою дорогих засобів. Жінка каже: «Ми використовуємо тільки якісну і безпечну косметику. Я купую дитячий шампунь набагато частіше, ніж інші мами».

 ""

 ""

Габріела ще зовсім дитина, але дівчинка знає, що вона дуже красива. Вона не соромиться, коли її розглядають на вулиці. Малятко дуже позитивне і з радістю посміхається усім перехожим.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.