Поводиться, як справжній пес: ослик думає, що він собака (ВІДЕО)

Американці прихистили ослика, мамою якого стала домашня собака. Тепер тварина все робить, як звичайний пес.

Буває, що тварин теж кидають батьки і у них з’являється прийомна любляча нова мама. Це сталося і з осликом по кличці Уолтер.

Фермери Келлі і Бред Блейк не знали що робити, коли від ослика відмовилася рідна мати. Американці поміркували і забрали маленького Уолтера додому.

Домашние животные
Домашні тварини

У сім’ї був домашній вихованець. Вівчарка так зраділа новому члену сім’ї, що замінила йому маму. Ослик ріс і з часом вивчив усі собачі звички.

Зараз Уолтер не такий вже маленький. Ослик важить близько 70 кілограмів. Фермери кажуть, що тварина, напевно, вважає себе псом. Він також радіє господареві і забавно виляє хвостом. Він любить гратися, любить, щоб його гладили.

Ослик по кличке Уолтер
Ослик по кличці Уолтер

Коли Бред приходить додому, ослик стрибає біля чоловіка, треться об ногу і проситься на руки. Мало того, тварина навіть спить, як названа мама.

Walters true passion is being a chef!

Opublikowany przez Walter the orphan from Oatman’s happy new life Czwartek, 26 marca 2020

Блейк створили Уолтеру сторінку в Facebook. Тут можна переконатися, що ослик дійсно нагадує звичайну домашню собаку. Подивіться, як тварина радіє господарям.

Mom and Dad are home!! I am SO EXCITED!! FINALLY!!😀😀Edit: he is being gelded on the 14th… please just enjoy the video❤️🥰🤠

Opublikowany przez Walter the orphan from Oatman’s happy new life Niedziela, 5 stycznia 2020

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.