Завдяки стрижці, кішка схудла на 907 грам: ветеринари підстригли тварину, якої навіть видно не було

Це була не кішка, це був величезний клубок брудної і заплутаною вовни.

Хтось із перехожих побачив бідну тварину на вулиці і не зміг пройти повз. Спочатку було зовсім незрозуміло що це за кошлатий звір. Адже ні очей, ні вух, ні лап толком не було видно. Але було зрозуміло, тварині терміново потрібна допомога.

Добрі люди принесли знайдений клубок шерсті у ветеринарну клініку. Фахівці бачили багато, але навіть вони були в шоці від такого.

Але, не дивлячись на дуже занедбаний вигляд тварини, ветеринари взяли в руки машинку, зібралися з духом і приступили до роботи.

 ""

Стригли тварину майже годину. Виявилося, що під заплутаною шерстю «сховалася» дуже красива кішка. Усю процедуру вона витримала без найменшого писку. Мабуть у неї взагалі не було вже сил.

 ""

 ""

Після стрижки кішка моментально «схудла» майже на кілограм. Ветеринари зістригли 907 грамів зайвої шерсті. Можна тільки уявити, як тварина весь цей час жила.

 ""

 ""

З’ясувалося, що 4-річна кішка на ім’я Флаффер потрапила на вулицю відразу після смерті господаря. Але незабаром, після стрижки, у тварини з’явилася нова сім’я, яка тепер буде піклуватися і регулярно вичісувати свого улюбленого вихованця.

 ""

 ""

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.