Американська сім’я усиновила безнадійно хворого хлопчика з Болгарії: історія до мурашок

Американська родина всиновила безнадійно хворого хлопчика. Вже через місяць його було не впізнати.

Американка Прісцила Морс має двох власних дітей, але ті вже давно подорослішали, тож вона була готова подарувати свою турботу ще комусь, хто її потребує.

Нова мама хлопчика
Нова мама хлопчика

Спочатку Прісцила та її чоловік вдочерили дівчинку з синдромом Дауна, а потім в інтернеті у базі дітей, від яких відмовились батьки, побачила Райана. Хлопчик мав цілу купу хвороб, серед яких був дитячий церебральний параліч, і у свої 7 років важив лише 4 кілограми.

Любов батьків помітна
Любов батьків помітна

Щоб забрати Райана, родині довелося летіти аж у Болгарію, але мандрівка була того варта.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Салат оливье со свежим вкусом: 5 новых вариантов, от которых ты будешь в восторге

В Америці дитину, що вже знаходилась на межі життя та смерті, терміново поклали в лікарню, де почали робити все можливе, щоб Райан набрав вагу.

Вже через місяць хлопчик важив 10 кілограмів. Зараз він виглядає щасливим поруч зі своєю новою родиною, і лікарі обіцяють, що його стан продовжить покращуватися.

Нагадаємо, у трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Ганна Кошева

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.