Собаки схожі на плюшеві іграшки: 6-місячна дитина росте в оточенні чарівних песиків (ФОТО)

У маленької дитини незвичайні і дуже красиві няні. Плюшеві домашні собаки весь час проводять з хлопчиком.

Шестимісячний малюк на ім’я Тео просто обожнює своїх плюшевих собак. Адже з ними завжди весело, і у них дуже незвичайна шерсть.

Таку зовнішність песики отримали від двох порід: пудель і золотистий ретривер.

Хлопчик і його найкращі друзі
Хлопчик і його найкращі друзі

Одного разу мама дитини Джессіка створила сторінку в Інстаграм, де ділиться кумедними фотографіями синочка і домашніх вихованців.

Профіль уже налічує близько 700 тисяч підписників. І це зовсім не дивно. Оскільки знімки дуже зворушливі, смішні і незвичайні.

 ""

Маленька дитина з радістю позує з собаками на камеру. Варто сказати, що виглядають вони цілком гармонійно. У хлопчика навіть є костюм плюшевого ведмедика.

 ""

Спочатку, правда, незрозуміло. Це живі песики чи дитячі іграшки? Але якщо придивитися, то видно, що це справжнісінькі собаки. Просто вони унікальні.

Навіть не віриться, що вони живі
Навіть не віриться, що вони живі

Жінка розповідає, що дитина з кожним днем зближується з вихованцями:

«Минулого місяця або близько того, Тео почав гладити і чесати їх, крім того, він став краще усвідомлювати їх присутність. Люди завжди жартують, що Тео може подумати, що він теж собака!».

 ""

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.