Двійнята народилися вагою 380 г і 880 г: батько протягом року знімав відео, як його діти намагаються вижити

Двійнята народилися завчасно, тому у них було мало шансів, щоб вижити. Поки медики намагалися врятувати дітей, батько зняв цілий фільм про боротьбу за життя.

Двійнята народилися недоношеними. Вага новонароджених становила всього 380 г і 880 г.

 ""

Діти близько року провели в перинатальному центрі, де лікарі щодня боролися за життя малюків. Цей період був нестерпно важким для батьків і для самих двійнят. Але у них все вийшло.

 ""

Відео складно дивитися без сліз і горя, і радості. Коли близнята виростуть, вони зрозуміють ціну життя. Діти дізнаються, що таке справжнє диво.

Схожі статті

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.