У незвичайної пари народилася прекрасна дитина: як виглядає син відомого альбіноса? (ФОТО)

Вона брюнетка, а він, як ангел з очима неба і сяючою шкірою. Вони зовсім різні, але полюбили один одного. Незабаром у зіркової пари народилася дитина.

Бера Іванішвілі народився з альбінізмом, завдяки якому він став моделлю. Крім цього, 25-річний хлопець ще відомий грузинський музикант.

Його нестандартна зовнішність притягує, і в той же час відлякує багатьох. У Бери тисячі шанувальників, але одна дівчина зуміла навіть завоювати серце талановитого альбіноса.

Бера Иванишвили с женой
Бера Іванішвілі з дружиною

 ""

У 2018 році Іванішвілі взяв за дружину модель Нанук Гудавадзе.

 ""

Через рік у подружжя народилася прекрасна дитина. Хлопчика назвали Берука.

 ""

Малюк народився без альбінізму і дуже схожий на маму. А разом незвичайна сім’я виглядає дуже колоритно. У мережі ними захоплюються і пишуть одні компліменти.

Папа с сыном
Тато з сином

 ""

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.