Від ненависті до прийняття себе: 41-річна жінка з інвалідністю стала моделлю

Через аварію вона ненавиділа себе на візку і намагалася накласти на себе руки. Але після знайомства з потрібними людьми, жінка знайшла сили жити, і здійснила мрію стати моделлю.

Ще в 2005 році Клер Фріман потрапила в аварію і отримала травму спинного мозку. Тоді її мати, яка була за кермом, заснула. Машина просто плавно скотилася з дороги. З тих пір Клер паралізована і прикута до інвалідного візка. Дівчина думала, що про модельну кар’єру можна забути, – повідомляє видання Daily Mail.

 ""

Цілий рік у лікарні і кілька операцій вплинули і на психічне здоров’я дівчини. Вона ніяк не могла змиритися, що все життя пройде на візку. Вона не приймала той факт, що ніколи не зможе більше ходити. Тому Фріман 4 рази пробувала піти з життя.

Постійні консультації в психотерапевта не давали ніяких позитивних результатів. Від суїциду до суїциду Клер жила більше десяти років. Але незабаром усе змінилося.

Вийти з депресивного стану у віці 41-рік жінці допомогли люди зі схожими травмами. Через Інстаграм Клер знайшла однодумців, які підтримали її і переконали, що життя на цьому не закінчується.

 ""

Жінка по-іншому подивилася на свою інвалідність. Вона перестала себе ненавидіти.

 ""

«Моє тіло не закінчується на моїй плоті. Я вважаю, що моє інвалідне крісло є частиною того, ким я є. Це подібно до ампутації. Згодом протез стає частиною тіла », – каже Клер Фріман.

 ""

Після прийняття себе доля посміхнулася жінці. До неї звернулося модельної агентство «Iulia Barton» з Італії. У 41 вона стала на шлях професійної моделі.

 ""

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.