Не найкрасивіший, але найулюбленіший: історія про незвичайне кошеня, яке все-таки знайшло сім’ю

В Іспанії народилося кошеня, яке прозвали «найпотворнішим у світі». Від нього хотіли позбутися, але незабаром котик знайшов хазяйку.

Коли рудий малюк з’явився на світ, він відразу ж відрізнявся від своїх братиків і сестер. Широко посаджені очі, погляд постійно сумний, маленький носик деформований. Вусатого назвали Ромео, але всі його знали, як «найпотворніший котик у світі».

 ""

Господар тварин роздав усіх пухнастиків, крім Ромео. Його ніхто не хотів брати. Його ніхто не хотів полюбити. Власник тварин планував уже навіть викинути кошеня просто на вулицю. Як ви здогадуєтеся, малюк б сам не вижив.

Працівники місцевого притулку дізналися, що так зване «потворне кошеня» шукає дім. Вони буквально врятували рудого від смерті, яку він, швидше за все, зустрів би голодним на самоті.

Так у Ромео з’явилася величезна сім’я.

 ""

«Нам сказали, що руде кошеня ніхто не хотів брати через те, що він негарний. Але для нас Ромео зовсім не потворний. Він прекрасний малюк, який, як і всі його родичі, найбільше на світі любить ласку і гратися. Його відмінність робить його особливим!», – розповіли співробітники притулку.

Валенсія Лаурі, співзасновник іспанського притулку для тварин, влюбилася в незвичайне кошеня. Жінку не бентежив зовнішній вигляд Ромео, і незабаром вона забрала його до себе додому. Валенсія впевнена, що будь-яка тварина, як і людина, має право бути щасливою.

 ""

Історія кошеняти не просто розповідає про важку долю малюка. Вона показує, що «недоліки» зовнішності не потрібно сприймати, як щось погане. Саме вони і привертають інших, роблять нас особливими.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.