Зворушлива історія самотнього чоловіка, який усиновив дитину з синдромом Дауна

Від дитини відмовилися усі, але 41-річний чоловік зміг замінити дівчинці і маму, і тата.

41-річний Лука Трапанеза з Італії найбільше в житті хотів стати батьком. Бажання мати дітей не пропало, навіть коли італієць розлучився зі своїм хлопцем. Лука має нетрадиційну орієнтацію. Але він, як і звичайна людина, мріяв про повноцінну сім’ю.

Чоловік сотні разів пробував усиновити дитину, але кожен раз йому відмовляли. Органи опіки пояснювали, що сам Лука не зможе нормально виховувати дочку або сина. Дітям потрібні двоє батьків, але через кілька років ситуація змінилася.

Італійцю повідомили, що він зможе стати батьком для дитини з інвалідністю. Це не злякало Луку, він готовий був на все.

 ""

Незабаром самотній чоловік познайомився з новонародженою дівчинкою на ім’я Альба. Дитина народилася з синдромом Дауна, через це від неї відмовилася рідна мати.

 ""

Особливу дівчинку пропонували усиновити іншим сім’ям. Але близько двадцяти сімейних пар відмовлялися. А ось Лука з радістю замінив Альбі і маму, і тата.

 ""

Дівчинка з синдромом Дауна росте в турботі і любові. Вона дуже любить спілкування. Тому вони з батьком часто гуляють там, де багато людей. Лука іноді навіть з собою на роботу бере дочку. Вони майже завжди разом і дуже щасливі.

 ""

 ""

Одинокий батько з легкістю справляється з дитиною з інвалідністю. А все тому, що у чоловіка є величезний досвід роботи з такими дітьми. Ще до удочеріння Альби Лука займався благодійністю.

У нього був друг Дієго, який згодом помер від раку. Він був з ним до кінця його днів. Після смерті Дієго, італієць став допомагати людям-інвалідам, де було дуже багато хворих дітей. Він не просто спілкувався з дітками і допомагав матеріально, він любив кожну дитину, як рідну.

 ""

Щасливий батько дочки з синдромом Дауна написала навіть книгу «Народжена для тебе». У ній чоловік розповів, як це бути батьком з нетрадиційною орієнтацією, і виховувати одному «сонячну» дитину.

 ""

Зараз чоловік насолоджується батьківством. Італієць усе робить заради посмішки на маленькому обличчі. Він любить свою прийомну дитину, незважаючи на громадську думку. Лука не уявляє, як би він жив без дівчинки з синдромом Дауна.

 ""

Отец и дочь
Батько і дочка

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.