Він сичав і заглядав у порожні вікна: сумна історія про кота, якого покинули господарі

Найболючіше, коли тебе зраджують рідні. Навіть деякі тварини страждають від безвідповідальності людей. Історія про кота Бориса, яку хочеться розповідати дітям знову і знову.

Кіт Борис був звичайним доброзичливим домашнім вихованцем. Здавалося б, життя вдалося. У нього була їжа, чистий лоток, він спав у теплі, з ним гралися, у нього була справжня сім’я. Але незабаром його зрадили.

Господарі чотирилапого переїжджали в інше місто, але кота собою не взяли. Вони просто виставили його на вулицю. Залишили, як старі речі, які у новому житті не знадобляться.

Сім’я поїхала, а вірний кіт постійно сидів біля рідної хати. Можливо, тварина чекала, що її все-таки заберуть.

 ""

Сусіди намагалися забрати до себе покинутого вихованця. Але Борис увесь час сичав, коли до нього хтось чужий підходив. Він сидів і просто дивився у порожні вікна будинку. Добрі люди приносили їжу. Це єдине, чим вони могли допомогти тварині.

 ""

Якось сусіди помітили, що Борис перестав і їсти, і пити. Кіт виглядав хворобливо, а потім ходив з відкритим ротом. На допомогу прийшли волонтери, які забрали його в притулок. Там Бориса підлікували, витягли курячу кісточку, через яку він не міг їсти. Але кіт добрішими не став. Він як і раніше сичав і був агресивним.

 ""

Волонтери кажуть, що у тварини сильний стрес. Через те, що його покинули, кіт перестав довіряти людям. Ще недавно він жив у теплі, а зараз ховається від дощу і сильного вітру. Працівники притулку сподіваються, що з часом Борис вийде з цього стану і потрапить у добрі руки.

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.