Жінки відмовилися фарбувати волосся, і полюбили свої сиві пасма: краса буває різною (ФОТО)

Жінки полюбили себе і позбулися комплексів. Вони не соромляться своєї зовнішності і доводять усім, що сиве волосся це нормально.

Не кожна жінка готова прийняти той факт, що її волосся починає сивіти. Тому більшість з них вдаються до фарбування волосся.

Завдяки сучасним барвникам, які зафарбовують сивину і не псують шевелюру, жінки відчувають себе впевнено. Оскільки зовнішній вигляд людини у першу чергу впливає на неї, а потім уже на оточуючих.

Але навіть якщо дівчину не турбують перші сріблясті пасма, вона все рівно рано чи пізно йде до стиліста або сама купує фарбу. А все тому, що суспільство впевнене, що сиве волосся це некрасиво. Вони старять, і жінки виглядають недоглянутими. Але Марта Сміт так не вважає.

Дівчина влаштувала справжній протест проти фарбування сивого волосся. Вона створила профіль у Інстаграм , де публікує знімки жінок, які відмовилися фарбувати волосся. Вони змогли полюбити себе, позбулися засуджень і не потрібних думок.

Марта хоче, щоб люди зрозуміли, що краса буває різною. Дівчина прагне, щоб багато хто змінив своє ставлення до сивини. Вона не закликає усіх перестати фарбуватися. Її мета полягає у тому, щоб більшість перестала засуджувати і оцінювати тих, хто вирішив відпустити рідний колір волосся. Навіть, якщо він сивий.

У сучасному світі жінки і чоловіки дуже рано починають сивіти. Але це не ознака старості. Більшість постійно перебуває у стресі. Люди розучилися бути просто щасливими. А внутрішній стан завжди позначається на зовнішньому вигляді.

Ці яскраві і справжні жінки доводять, що сиве волосся це не привід засмучуватися. Це підказка природи, що себе треба любити у будь-якому образі.