Як макіяж і зачіска змінили зовнішність втомленої жінки? Виглядає, як богиня (ФОТО)

Жінка зовсім забула про себе, але стиліст повернув красу. Стильна зачіска і макіяж підкреслили всі достоїнства.

Кожна жінка прекрасна, але багато хто забуває про це. Йдуть з головою у професію, віддаються повністю сім’ї, дітям і втрачають себе. Так і сталося з Тетяною.

Самотня жінка всю себе присвячувала онукам і роботі. Але як би вона не раділа малюкам, вона все ж хотіла бути коханою. Вона мріяла зустріти гідного чоловіка, але ніхто не звертав на неї уваги. Її природна краса сховалася під тонною втоми, під старим одягом і порожнечею в очах.

 ""

Жінка зрозуміла, що далі так тривати не може, і пішла до відомого стиліста Руслана Татьянина. Чоловік виявився справжнім професіоналом. Він зробив їй шикарну укладку і макіяж.

 ""

Ви тільки гляньте на її розкішне волосся. У героїні навіть погляд змінився, вона виглядає впевнено і привабливо.

 ""

Потім стиліст підібрав ще один образ. Руслан зібрав волосся у величезний стильний пучок. А макіяж підкреслив усі достоїнства. Від втоми навіть сліду не залишилося. Тетяна ніби помолодшала на десять років.

 ""

Тепер уже точно жоден чоловік не пройде повз таку ефектну жінку.

Ось так легко за допомогою макіяжу і зачіски можна повернути красу. Але ще легше її втратити. Не забувайте приділяти собі час. Навіть звичайна ванна з сіллю зробить вас трохи щасливішими.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.