Однорічна дитина розплакалася уночі, але її старший 2-річний брат відразу прийшов на допомогу. Як хлопчик заспокоїв малюка? (ВІДЕО)

Зворушливе відео, яке доводить, що брат ніколи не залишить у біді. 2-річна дитина подбала не тільки про молодшого братика, але і про батьків, які у цей момент міцно спали.

Буває, що брати і сестри часто сваряться, не можуть поділити ні іграшки, ні батьків. Але ці малюки показують зворотну сторону медалі.

Однорічна дитина сильно розплакалася. Вона була сама у ліжечку, але незабаром її заспокоїти прийшов старший брат.

Як тільки 2-річний хлопчик почув плач братика, він миттю зреагував. Малюк швидко вибрався зі свого ліжка. Потім закрив двері, щоб не будити батьків, які і так мало сплять. Витяг свою ковдру, і за лічені секунди опинився поряд з молодшим братиком.

Малюк тут же затих. Усе, що відбувалося записала відеокамера, яка стояла у дитячій кімнаті.

 ""

Звичайно, батьки прокинулися від крику маленького сина. Але вони ще не встигли встати, як малюк затих. Подружжя відразу подивилося відео, яке знімала радіоняня, і були приємно здивовані:

«Це було так зворушливо і мило, що наші серця просто розтанули. Це нагадало нам, що незалежно від того, що відбувається у житті, брати завжди будуть наглядати один за одним», – повідомила мама хлопчиків.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.