9-річна дитина витратила всі свої заощадження, щоб допомогти бездомним: хлопчик з великим серцем

Дитина пожертвувала всі свої заощадження, які збирала протягом 18 місяців, місцевому притулку для бездомних. Хлопчик знає, що таке «бути справжньою людиною».

Хлопчик на ім’я Натан Саймонс з Америки допоміг бездомним, витративши власні заощадження. 9-річна дитина збирала гроші протягом вісімнадцяти місяців. Про цю історію розповів батько школяра.

Як сучасні діти, Натан багато часу проводить в інтернеті. Одного разу він подивився відео на YouTube, у якому люди допомагають бездомним. Вони віддавали свої гроші до притулку, щоб хоч трохи покращити життя інших.

Через кілька годин після перегляду ролика, хлопчик захотів зробити те ж саме.

Батьки школяра зв’язалися з місцевим притулком і запитали, чого їм не вистачає. Батько Натана підтримав сина, і разом з ним вирушив до банку. Кожен з них зняв зі свого рахунку по 150 доларів. Для хлопчика це були всі заощадження. Але він так хотів допомогти іншим, що пожертвував усе.

Чотирикласник купив кілька пар взуття і їжу. «Тепер я радію і пишаюсь собою», — каже маленький хлопчик з великим серцем.

 ""

У притулку подякували дитині за такий дорослий і свідомий вчинок. А батьки дуже пишаються сином, адже на такі великі справи здатний не кожен.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.