Чоловік усиновив 13-річного хлопчика з важкою долею: зворушлива історія батька і прийомного сина

Їх життя було переповнене горем і тривогою. Але після того як чоловік усиновив хлопчика, вони обидва знайшли щастя.

І в чоловіка, і у хлопчика було складне життя. Пітер Мутабазі виріс в Уганді в бідній і не благополучній сім’ї. Будучи дитиною, він часто бачив, як його рідний батько бив маму. Крім цього, він знущався і над дітьми.

Одного разу його батько наказав йому принести сигарети. Коли він повертався додому, пішов дощ, і пачка «нікотинової насолоди» вся промокла.

Маленький Пітер знав, що це його чекає фізичне покарання. Тому він утік.

Перш, ніж Мутабазі став успішним бізнесменом у США, він пройшов нелегкий шлях. Але, незважаючи на важке дитинство, він зміг виховати в собі доброгу людину.

Протягом трьох років Пітер допомагав малюкам, у яких не було сім’ї. Він тимчасово дарував затишний будинок і турботу дітям різного віку. Так чоловік познайомився з 13-річним Ентоні.

 ""

 ""

Він планував взяти хлопчика тільки на вихідні, але коли дізнався його історію, вирішив усиновити.

 ""

Мутабазі ніколи не забував, що свого часу йому допомогли. Через це і він хотів допомогти комусь іншому.

 ""

Виявилося, що від Ентоні відмовилися батьки, коли йому було всього 2 рочки. Потім у нього з’явилася прийомна сім’я, але вона теж кинула вже 11-річного сина прямо в лікарні.

 ""

 ""

Зараз чоловік і хлопчик офіційно називають один одного батьком і сином. Вони щаслива і справжня сім’я, яка ніколи не зрадить.

 ""

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.