28 найсмішніших котоматрица за всі часи – тримайтеся за пупок, а то розв’яжеться

Найпозитивніший і смішний сайт Котоматриця дає можливість кожному бажаючому повправлятися в дотепності і отримати за це визнання публіки. А ще посміятися від душі, це продовжує життя.

Серед розважальних ресурсів рунета Котоматрица приємно виділяється на тлі інших – на ній не знайдеш гнівних коментарів, токсичних особистостей або неприємного контенту. Тільки котики – і нічого зайвого. Крім інших забавних тварин.

Котоматриця

Суть Котоматриці в тому, що на цьому сайті кожен бажаючий може використовувати готове фото кота, собаки або іншої звірятка (або завантажити своє) і створити з цим шаблоном смішну картинку. Сайт пропонує кожному відвідувачу безліч різних рубрик з різноманітними видами гумору, анекдотів і просто приколів. Котоматриця – джерело для тих, хто шукає відмінний настрій і веселі свіжі жарти.

При цьому ресурс дивний тим фактом, що на ньому взагалі не знайдеш жодного негативу.

Ваш кіт схожий на вождя племені хвостолапих, і вам не терпиться поділитися його фото з підписом «Котолап Перший Хитрий»? Руді коти у дворі розвалилися під сонечком зовсім як відпочиваючі на пляжі? Котоматриця чекає ваших мемів і запропонує вам величезну кількість вже готових. Кожна Котоматрица доступна користувачам і гостям сайту і може бути ними оцінена читачами. Найпопулярніші і «залайкані» картинки потрапляють в Круть – таке собі «вибране» сайту.

Загалом, на просторі всього інтернету чи є такий же дивний і позитивний сайт, як Котоматриця. Він дарує усім тільки позитивні емоції і бажання потискати свого вихованця, а якщо такого немає – скоріше заповнити нестачу котиків в життя новими матрицями.