Молода мама перестала носити перуку заради 2-х річної дочки, яка теж страждала від облисіння

23-річна мама, яка страждала від алопеції, з 16 років носила перуку. Але, щоб підтримати маленьку дочку, яка теж втратила волосся, вона зняла її раз і назавжди.

Британка Кірі Аткінсон була в розпачі, коли дізналася, що її хвороба передалася доньці. Дівчина близько семи років носила перуки. За її словами вона втратила волосся від стресу, коли її батьки розлучалися.

Молода мама розповідає, що у дочки Пайви з’явилися перші залисини, коли малятку було тільки рік. Незабаром дівчинка втратила і все волосся, і брови і вії.

 ""

«Ми говорили з нею про її зовнішность днями, адже їй скоро доведеться піти в садок. Ми з її батьком знаємо, що діти бувають жорстокі, і вдома вона напевно запитає, чому виглядає не як інші діти, чому у неї немає волосся», – каже Кірі.

Саме тому британка вирішила підтримати донечку. Вона зняла перуку, і разом з дитиною сфотографувалася. Знімки дівчина опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук. Сміливу маму і дівчинку підтримали і користувачі мережі.

 ""

Сама Кірі звинувачувала себе за те, що передала таку хворобу дитині. Але тепер їй стало легше, і вона пишається собою, а Пайва світиться від щастя.

Мама сподівається, що її вчинок допоможе дочці прийняти себе і впоратись з усіма труднощами.

Мама и дочь
Мама і дочка

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.