У мережі критикують дівчину із зайвою вагою за її хобі: «Після цих коментарів я відчула себе нікчемною»

Історія дівчини, яка всупереч усім образам продовжує займатися улюбленою справою.

Її звуть Хлоя Елліотт і вона обожнює балет. 29-річна дівчина прекрасно розуміє, що не схожа на балерину, але вона дуже любить танцювати.

Відео з танцями, тренуваннями на розтяжку Хлоя публікує на своїй сторінці в Інстаграм. Вона хотіла просто ділитися своїм хобі, але замість розуміння і похвали отримала безліч негативу.

Користувачі мережі не оцінили старання дівчини і розкритикували її за зовнішній вигляд.

Недоброзичливці писали, що ніхто на сцені і в танцювальних залах не хоче бачити товстих людей. Багато хто вважає, що неможливо передати красу і легкість балету в такому тілі.

«Після цих коментарів я відчула себе нікчемною, жахливою у своєму тілі. Мені здавалося, що я не заслуговую танцювати і отримувати від цього задоволення. Я навіть хотіла видалити всі ці відео. Мені не хотілося виходити на вулицю», – розповідає танцівниця.

Незважаючи на кривдників, знайшлися і ті люди, які з захопленням дивляться на пишну балерину.

«Ти надихаєш», «Сильна і витончена», «Фантастика», «Дивовижно», – пишуть вони.

Хлоя регулярно ділиться цікавими відео з підписниками. Вона не соромиться своїх форм і показує все, як є. Елліотт не претендує на велику сцену, тому під кожним роликом нагадує:

«Мені дуже подобається проводити час, займаючись цим. Тому, будь ласка, якщо у вас є щось негативне, не коментуйте це тут. Я прекрасно розумію, що я недосконала це хобі. Спасибі».

Тим, хто зіткнувся з критикою, дівчина радить не дозволяти нікому говорити, що ви не можете щось робити через вашу вагу або інвалідність. Балерина вважає, що потрібно займатися тим, що приносить вам задоволення.