Сімейні фотографії, які кожному варто повторити: цінні моменти з життя

Це не просто сімейні фотографії, це справжній скарб. Адже дорожче близьких людей і моментів з ними нічого немає у цьому світі.

Хотіли б повернутися в минуле? Прожити ще раз щасливі моменти з дитинства? Швидше за все, відповідь буде позитивною. У нас для вас чудова ідея, яка підніме настрій, а, може, і змусить трохи посумувати.

Пропонуємо вам приєднатися до цього флешмобу, який уже давно популярний у мережі. Для цього потрібно дістати старий альбом з фотографіями і знайти той самий знімок, який захочеться повторити.

Дивіться самі, які цікаві фотографії в підсумку виходять. До речі, такий знімок можна перетворити в картину і повісити вдома.

Брати і сестри

 ""

Любов поза часом

 "" Уже не школярі, але все рівно друзі

 ""

Татова донька

 ""

Школу закінчив уже давно, але мама все рівно проводжає вранці

 ""

Усі діти в зборі

 ""

До сих пір щасливі разом, як у той день

 ""

Тепер на мама з дітьми гуляє, а сини з мамою

 ""

Уже не просто батько, вже і колега

 ""

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.