Як стилісти і голлівудська посмішка змінили зовнішність запущеної жінки? Неймовірне перевтілення (ФОТО)

У жінки майже не було зубів, а сиве волосся додавало кілька років. Навіть не віриться, що стилісти можуть так змінити зовнішність людини.

Героїню нашої історії звуть Естер. Вона багато років тяжко працювала і ніколи не відчувала себе справжньою жінкою.

Вона ніякого значення не надавала своїй зовнішності. У результаті вона виглядала недоглянутою, втомленою. На обличчі з’явилися пігментні плями, а сиве волосся і відсутність багатьох зубів додавали кілька років.

І ось Естер нарешті витягнула щасливий квиток. Стилісти запропонували жінці зробити кілька процедур, які назавжди змінять її життя.

Першим до роботи приступив стоматолог. У пацієнтки була складна ситуація, але фахівець зробив неймовірне. Через кілька годин у жінки з’явилася білосніжна посмішка, як у голлівудських зірок.

 ""

Потім пофарбували волосся, зробили манікюр, професійний макіяж й укладку. Підібрали гарну сукню і масивні сережки.

 ""

Результат перевтілення вразив навіть майстрів. А сама жінка зізналася, що навіть не здогадувалася, що може бути настільки красивою.

 ""

Як вам результат?

 ""

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.