У вас теж є такий друг: чарівна собака професійно псує всі кадри (ФОТО)

Собака знає, як привернути до себе увагу.

Така людина є у кожного. Ви її точно зустрічали і в саду, і в школі, і на роботі. Звичайно, і у вашій родині вона теж є.

І особливість її в тому, що вона завжди псує спільні фотографії. Через такого персонажа доводиться робити кілька кадрів, щоб отримати хоча б один нормальний знімок. А ось фітнес з йоги з Гонконгу Йоко Кікучі пишається такими фото і з задоволенням ділиться ними в соцмережі.

Дівчина є господинею чотирьох собак породи сіба-іну. Відомо, що ці песики дуже грайливі і забавні. Але виявилося, що один з вихованців Йоко любитель хуліганити.

 ""

Улюбленців звати Кікко, Саша, Ніна і Момо. Саме біла собака по кличці Ніна і є тією «людиною», яка завжди псує фотографії. А чи дійсно це так? Швидше за все, вихованець наповнює кожен знімок емоціями і робить їх життєвими.

Погляньте на цих чарівних моделей, гарний настрій забезпечено.

Ніхто так емоційно не позує, як Ніна

 "" ""

Навіть під час фотосесії можна непомітно поспати

 ""

Ніна вже уявляє смак тортика

 "" ""

Хто бачив другий кросівок? Біла точно не бачила

 ""

“Просто посміхнися”, – говорили вони

 "" ""

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.