Такса допомогла Арнольду побороти страх: історія справжньої собачої дружби (ФОТО)

Маленька такса допомогла своєму великому другу впоратися зі страхом, який він отримав, будучи ще щеням.

Навіть великі собаки потребують підтримки. Ця душевна історія доводить, що дружба між тваринами існує.

Коли пес по кличці Арнольд був ще цуценям, на нього напала доросла вівчарка. Тварина так злякалася, що після того випадку боялася усіх собак, особливо великих.

Господарі не могли дивитися, як їх пес страждає. Несподівано для себе, вони вирішили завести ще одного вихованця, щоб допомогти першому. Через деякий час в будинку з’явилася маленька такса на прізвисько Френк, яка відразу подружилася з Арнольдом.

«Між ними дивовижний зв’язок. Вони дуже люблять один одного. Якщо один скиглить, інший з усіх лап біжить, щоб дізнатися, чи все в порядку. Їх любов не залежить від породи і розміру, вона безумовна», – говорить Керолін Маналіс, господиня вихованців.

 ""

За словами жінки, Френк допоміг Арнольду знову повірити в себе. Тепер він не боїться інших тварин і з радістю грається з чужими собаками.

 ""

Ви тільки гляньте на цю солодку парочку, яка майже весь час проводить разом.

Друзі
Друзі
Разом нічого не страшно
Разом нічого не страшно

 "" "" ""

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.