Час готуватися до нового року: модний і дешевий декор, яким можна прикрасити будь-який будинок

Уже через два місяці - Новий рік. У цьому році свято як ніколи очікуваний, адже 2020 був складним по всіх фронтах.

Багато хто думає про те, що приготувати на стіл, що подарувати і що вдягнути. А ось про оформлення будинку часто забувають. У цій статті ми поділимося Лайфхак якомога дешево і зі смаком оформити будь-який будинок або квартиру.

Новорічний декор на стіни - дешево і красиво
Новорічний декор на стіни – дешево і красиво

Перше – планування. Планування – наше все. Накресліть або напишіть на листочку що саме і як би ви хотіли розставити. Чого не вистачає і що потрібно купити. Так ви зможете заздалегідь прикинути як буде виглядати підсумковий варіант оформлення. Розділіть приміщення на зони і починайте.

Стіни

Новорічний декор на стіни - дешево і красиво
Новорічний декор на стіни – дешево і красиво

Сюди підійде відмінно об’ємне новорічне панно, гірлянди, святкові календарі. І чим більше у вас буде яскравих елементів, тим краще. Зараз в магазинах вже можна купити (або замовити в інтернеті) гірлянди-сітки, які повністю покривають стіну. До слова, такі ж підійдуть і на вікна. Також модним рішенням будуть гірлянди з прищіпками, на які можна зачепити фотографії, зроблені в році, що минає.

Вікна та стеля

Новорічний декор на стелю - дешево і красиво
Новорічний декор на стелю – дешево і красиво

Як уже згадувалося, на вікна можна почепити гірлянду-сітку. Це виглядає святково не тільки всередині будинку, але і на вулиці.

звичайна гірлянда
звичайна гірлянда

Також виграшним рішенням будуть всілякі гірлянди, світлодіодні стрічки, що звисають паперові ліхтарики, сніжинки, хвойні композиції і маленькі ялиночки на підвіконня.

Гірлянди на стіни і вікна
Гірлянди на стіни і вікна

Меблі

Сюди в тему будуть подушки, покривала і декоративні шкарпетки Санти. Відразу так атмосферно стає, погодьтеся?

Новорічний декор на стіни - дешево і красиво
Новорічний декор на стіни – дешево і красиво

Є ще одна відмінна штука – різдвяний вінок на двері. Традиція в корені західна, але і у нас вона відмінно прижилася. Вибрати стильний вінок – легко. Вони є і червоні, і зелені, і золоті. Не обмежуйте політ своєї фантазії.

Ялинка

ялинка
ялинка

Основа будь-якого свята. Її можна купити штучну, а можна справжню – як в дитинстві. Безумовний плюс справжньою в тому, що вона неймовірно пахне, а в поєднанні з мандаринами створює справжній аромат дитинства і Нового року.

Гірлянда з будиночків
Гірлянда з будиночків

Зараз до Нового 2021 рік залишається ще два місяці, тому замовити дешеві прикраси до нового року можна на сайті Алі Експрес. До того ж, там на початку листопада будуть величезні знижки. І прийти товари все встигнуть. Але зазвичай недорогий декор є ще і в місцевих магазинах “Трійка “, “Пятерочка ” і т.д. Зазвичай декор починають продавати вже в листопаді.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.