Більше немає довгого сивого волосся: стиліст з 65-річної пенсіонерки зробив ефектну жінку з короткою стрижкою (ФОТО)

Після рук стиліста жінка помолодшала і стала зовсім іншою людиною.

Довге волосся може, як прикрасити жінку, так і зробити її неохайною. А якщо волосся ще й сиве, то це зовсім псує зовнішній вигляд і додає кілька років. На щастя, 65-річна Беккі зрозуміла, що краса не в сантиметрах.

За словами американки, останній раз вона стриглася 15-18 років тому. Це було так давно, що пенсіонерка навіть не може точно пригадати. Але тепер вона вирішила кардинально змінитися. Вона не знала, чого саме хоче, тому повністю довірилася стилісту.

Через деякий час Беккі побачила в дзеркалі ефектну жінку, яка виглядала максимум на 50 років. Стиліст зробив модну стрижку і кардинально змінив колір волосся. Від довгої, сивої і сухої копиці не було й сліду.

 ""

Жінка із захопленням розглядала себе. Вона не вірила, що коли-небудь зможе так виглядати. Немов молодість повернулася. Образ завершили легким макіяжем, який підкреслив красиві очі.

Перевтілення американки доводить, що в будь-якому віці можна бути красивою, головне не боятися змін і знайти справжнього професіонала.

 ""

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.