Сенсаційне відкриття: вчені знайшли в голові людини невідомий науці орган

Розташоване це відкриття в районі над трубчастим валиком в носоглотці. Дане явище дуже насторожило наукових діячів, і повністю перевернуло їх уявлення про життя людини.

Дослідження проводили на базі Нідерландського інституту раку. Саме їх представники виявили в людській голові підозрілий об’єкт, що нагадує за своєю будовою і розміром слинні залози.

«Два органи, які засвітилися при дослідженні, мають всі ознаки слинних залоз»

Вчені виявили новий орган
Вчені виявили новий орган

Про це йдеться в доповіді хірурга, який брав участь в дослідженнях, Маттейса Вальстара. Попередньо знайдені елементи голови назвали “трубчастими залозами “. Таку назву дали за місцем їх розташування – над трубчастими валиками. При подальших дослідженнях вчені детальніше придивилися до цієї області, і виявили ці залози у всіх ста учасників дослідів, роблячи їм діагностику на апараті PSMA PET / CT.

Подальше розтин двох тіл чоловіки і жінки тільки підтвердило існування цих нових “трубчастих ” залоз. Тепер медики і науковці чекають фінансування, щоб запустити новий проект з дослідження відкритого органу.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.