Відомий психолог розповів як жити, щоб було приємно: шість заповідей Михайла Лабковського

Психолог Михайло Лабковський вчить щасливого життя.

Багато хто вважає, що абсолютно психічно здорових людей без неврозів не буває. Михайло не згоден з цим твердженням. Він запевняє, що такі люди 100% є і живуть без проблем.

За всю свою практику і спостереження російський психолог визначив шість важливих правил для здорового життя. Нагадаємо, що Михайло закінчив психологічний факультет МГУ імені М. В. Ломоносова і отримав спеціалізацію «Загальна, сімейна і вікова психологія». Також він є фахівцем з питань сімейного права. Ще навчався в Ізраїлі і працював з дітьми в школі.

Його правила дуже прості, але жити по ним не так вже й легко. Слідувати їм можуть люди без психічних відхилень.

6 заповідей, за якими психолог позбувся неврозів:

  • Займатись тільки тим, що хочеться.
  • Не робити того, чого робити не хочеться.
  • Відразу говорити про те, що не подобається.
  • Не відповідати, коли не питають.
  • Відповідати тільки на питання.
  • З’ясовуючи стосунки, говорити тільки про себе.

Саме так живуть люди зі стабільною психікою і з величезною любов’ю до себе, вважає Михайло Лабковський. На думку фахівця, тільки впевнені в собі люди можуть працювати там, де хочуть. Їсти ту їжу, яку любиш і вона приносить задоволення. Спілкуватися з тими людьми, яких ви дійсно раді чути.

Психолог рекомендує використовувати ці постулати і в побуті, і на роботі. Але попереджає, що так ви можете зазнати поразки. Дотримуючись правил, ви можете втратити гроші і людей. Адже навряд чи ви залишитеся на роботі, коли скажете своєму начальнику, що він дістав уже вас.

Лабковской каже: «До цього треба бути готовим. Як і до позитивних змін на кшталт нових друзів, нової роботи і нових джерел доходу».

Зараз популярному психологу 58 років і він працює на телебаченні і дає інтерв’ю на радіостанціях. Також по всьому світу виступає на публічних консультаціях, в тому числі і в Україні. У Москві іноді приймає індивідуально, але через щільний графік і велику кількість пацієнтів до нього дуже складно потрапити на прийом.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва на здоров’я і довголіття, яку потрібно читати під час епідемії грипу

Нагадаємо, з таким тваринам і психологи не потрібні: собака посміхається, як людина.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.