У вас депресія? Ось 3 радикальних кроки і через 3 дня ви про неї і згадайте

Якщо до серпня ви не змогли вирватися кудись на відпочинок, або ж, відпустку відгуляли, а спогадів 0 і хочеться ще відпочити - ось вам експрес рецепт від одного дуже відомого психолога.

Депресія тепер у всіх. Ну крім політиків і зірок. Вони всі процвітають і надсилають нам привіти з далеких або близьких морів. Вони там вже все встигли побувати в червні, але якось народ першою хвилею їх відпочинку не надихнувся, а навіть зацікавився – а як же карантин і закриті кордони? А як засідання ВР, де депутатська картка голосувала, але сам особисто депутат був на грецькому курорті, про що непередбачливо похвалилася його дружина. Хоча сам депутат типу ні сном, ні духом, що тюленем валявся на балканському пляжі, коли його депутатський мандат приймав закони і вирішував долі українських громадян.

депресія
депресія

Але це так, в сторону занесло.

Значить – у вас депресія.

Карантин, роботи немає або зависла, навіть до мами (тещі) під Одесу за 40 км виїхати нереально. Діти замучили, садок не працює, школярі вже зі скандалами вивчили всю програму на два роки наперед – про всяк випадок, а раптом школи не відкриють. Ще й німецький стали вчити – тато щось зі школи згадав …

Там тепер всі оптом хімію вивчають – підручник радянський на антресолях завалявся. Кіт вже з першого місяця самоізоляції живе на нелегальному становищі, а собака відмовляється гуляти – вона ще пам’ятає початок карантину, коли доводилося весь під’їзд тих, у кого немає собак, вигулювати, лапи болять до сих пір.

депресія
Депресія

Так ось один відомий психолог з ініціалами Па.Зи. радить зробити собі 2 (вистачить, але можна і 3) дня релаксації. У ці дні ви зобов’язані робити таке:

  1. Забити на всіх, забути про всіх, а якщо немає можливості – прикинутися хворим і в присутності інших тихо стогнати і говорити, що хочеться побути в тиші.
  2. Коли самотність і тишу забезпечать, включити улюблену музику голосніше і танцювати. Якщо хтось наважиться порушити ваш спокій, треба серйозним голосом сказати – психотерапевт порадив.
  3. Їсти все, що хочеться. Перестати на ці 2-3 дні економити на собі. Купити креветки, тортик, той найдорожчий шматок м’яса, краще шампанське, пиво і насіння. І цілу коробку еклерів! Втішити себе мислю, що нічого на талії не відіб’ється, а якщо і позначиться, то цю проблему будемо вирішувати потім.
Купівля продуктів
Купівля продуктів

Зазвичай, вже на другий день такої любові до себе депресія ображається і йде геть. Спробуйте, психолог рекомендує.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.