Як допомогти шкірі пережити холоди: топ-3 косметологічних процедури зими

Взимку шкіра сильніше страждає від перепадів температур, тому ще більше потребує захисту і догляду. Крім інтенсивного живлення і зволоження кремами варто звернути увагу на інші косметологічні процедури.

Маски для обличчя

У зимовий період з сухістю і млявістю шкіри допоможуть впоратися живильні маски. Можна вдатися до народних засобів і використовувати рецепти, що включають мед, молоко, рослинне масло, сир, яйця, відвари цілющих трав і інші продукти.

Тим, хто вважає за краще довіряти здоров’я своєї шкіри професіоналам, краще звернутися в салон краси, де фахівці індивідуально підберуть найбільш підходящий вид маски.

Маски для обличчя мають ряд переваг перед іншими косметичними процедурами:

1. Як правило, в масках використовуються натуральні компоненти.
2. Це приємна розслаблююча процедура.
3. Швидко досягається ефект, в деяких випадках він помітний вже після першого сеансу.
4. Це відносно недорога процедура.

Мезотерапія

Мезотерапія – косметологічна процедура, що включає мікроін’єкції з коктейлем корисних для шкіри і організму в цілому речовин.

Склад ін’єкції підбирається кваліфікованими фахівцями індивідуально для кожного клієнта, з урахуванням особливостей шкіри і тих недоліків, які необхідно скорегувати. Основною перевагою даної процедури є те, що вона ефективно бореться з проблемами, які складно або практично неможливо усунути іншими методами. Однак, варто зазначити, що обійдеться така косметологічна послуга недешево.

Пілінг

Пілінг – це процедура глибокого очищення шкіри, що сприяє видаленню мертвих клітин епітелію. Цю процедуру особливо важливо виконувати в зимовий період, коли шкіра під впливом холоду стає більш щільною і грубої.

Самим щадним і найбільш популярним є поверхневий хімічний пілінг. Ця процедура дозволить позбутися від надлишкової пігментації, залишкових явищ після акне, прибрати ороговілий шар шкіри. Глибокий же пілінг може допомогти навіть у боротьбі зі зморшками і рубцями.

Важливо знати, що у цієї процедури є протипоказання, такі як: ранки на шкірі, алергія на використовувані препарати, запалення, герпес.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Розрізали лимон, залишили на одну ніч. Те, що сталося вранці, вразило абсолютно всіх

Слід пам’ятати, що якість косметологічних послуг безпосередньо залежить від вибору салону / клініки і кваліфікації фахівців, що працюють там.

Нагадаємо, як правильно харчуватися під час застуди , щоб одужати швидше, розповіла лікар-дієтолог.

Новости, интервью, интересные истории ты найдешь на сайте Одна минута.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.