Що робить з собою 38-річна Аніта Луценко, щоб виглядати молодше: не лише харчування і спорт

Відома українська фітнес-тренерка розповіла про прості речі, які допомагають їй залишатись молодою та привабливою. Секрет полягає не лише у заняттях спортом і правильному раціоні

Українська тренерка Аніта Луценко має ідеальну фігуру та доглянутий зовнішній вигляд. Знаменитості це дається так само важко, як і всім іншим. Втім, тренерка часто ділиться власними секретами краси й лайфхаками, які допомагають їй виглядати ледве не на 18 років.

Догляд за волоссям

Аніта Луценко має не лише ідеальну фігуру, але й шикарне волосся. Секретів догляду за шевелюрою знаменитість не приховує – в особистому блозі постійно з’являються відео та дописи про те, як правильно доглядати за волоссям. Експерт Аніта Луценко розповідає, що основний фактор, який впливає на здоров’я локонів – це збалансоване харчування. Для того, аби волосся не випадало й було блискучим, потрібно вживати достатню кількість білків, вітаміну С, червоного м’яса, жирів.

Масаж обличчя від Аніти Луценко

Усі звикли до поняття масажу тіла, втім останнім часом таку процедуру витісняє не менш важлива – масаж обличчя. Для того, аби м’язи були завжди в тонусі, потрібно щодня робити невелику процедуру. Одного разу Аніта Луценко поділилась кількома секретами правильної процедури, яка розслабляє м’язи обличчя. Для того, аби правильно провести масаж, потрібно запастись кремом, емульсією або ж спеціальною олією для обличчя. У відео знаменитість детальніше розповіла про процедуру.

Харчування та спорт

Аніту Луценко часто питають, як схуднути. Знаменитість зізнається, що не має ніякої таємниці чи страшного секрету. За словами тренерки, найголовніше в процесі схуднення – правильне харчування та систематичні заняття спортом. Аніта Луценко звертає увагу на те, що категорично не рекомендує сидіти на виснажливих дієтах, адже нічого корисного в них не існує.

За словами знаменитості, для здорового схуднення потрібно створити здоровий раціон, проте відмовитися від голодування. Аніта Луценко пригадує, як у підлітковому віці припускалась подібних помилок і, як результат, могла втратити свідомість. Крім того, зізнається тренерка, якщо ви хочете втратити вагу за допомогою виснажливої дієти, то приготуйтесь, що ваша вага з надлишком повернеться після того, як ви почнете знову нормально харчуватись.

На особистих сторінках у соціальних мережах Аніта Луценко постійно ділиться зі своїми шанувальниками тренуваннями й комплексами вправ, які допомагають не лише підтягнути тіло, але й схуднути.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.