Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком

Даний тест на уважність дуже простий. Його можуть вирішити діти, або ті, хто давно не тренувався в якості "розминки".

В кінці статті ми опублікуємо відповідь, щоб ви самостійно могли зрозуміти чи правильно ви знайшли відмінності. А поки ми розповімо про важливість проходити тести на уважність і чому вони потрібні.

Якщо ви давно не проходили тестів на уважність, то пропонуємо вам цей дитячий варіант, щоб розім’ятися. Знайдіть всього три відмінності на картинці з котиком.

Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком
Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком
Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком
Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком

Увага – це важливе явище. Воно потрібно по всюди – в роботі, на дорозі, в спілкуванні. Воно допомагає не випускати з уваги важливі деталі. І багато в чому воно подібно м’язі – якщо його не тренувати, воно перестає бути вашою сильною стороною.

Тому тести на увагу проводять і в садку, і в школі, і навіть при прийнятті на роботу. Часто фахівці з підбору персоналу просять кандидатів пройти прості і не дуже прості тести, щоб оцінити, наскільки людина уважний до дрібниць. І часом саме цей показник впливає на те, чи візьмуть його на роботу.

Відповідь на головоломку

Нижче на картинці ви можете побачити, де саме були зашифровані ці розбіжність. Як, у вас вийшло відгадати і як багато часу ви на це витратили? Напишіть в коментарях наскільки легкою або складною була для вас ця задачка!

Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком - відповідь
Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком – відповідь

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.