Тест – головоломка №05-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Головоломки та різноманітні тести на уважність тренують ваш мозок. Це позитивно позначається особливо для людей у віці, та й просто це цікаво

Ми побачили, що тести на уважність, а також головоломки зі сірниками дуже добре дивляться. Щоб зрозуміти які тести вам подобаються, ви можете у фейсбуці написати свою думку і ми постараємося підбирати ті тести (за тематикою) або головоломки з сірниками, які ви любите дивитися і розгадувати. А зараз представляємо вам чергову головоломку із сірниками. Спробуйте відволіктися та вирішити її. Також ви повинні знати, що уважність можна тренувати та інформація нижче в цьому вам допоможе.

Використовуйте час простою

Застрягли на червоне світло, запізнилися на потяг чи змушені чекати, поки хтось ще вийде із туалету? Використовуйте час, коли ви зазвичай засмучені чи нетерплячі, і практикуйте свою усвідомленість, перевіряючи, як ви почуваєтеся, де знаходиться ваше дихання, і розглядайте кожну паузу у своєму дні як можливість заземлитися наразі. Зрозумійте, що все тимчасово і все пройде свого часу.

Коли ви почнете практикувати свідомість, не забувайте починати повільно і бути спокійним до себе. Часто ми самі собі найгірші критики. Частина усвідомленості полягає не тільки в тому, щоб відпустити речі, що оточують вас, але і в тому, щоб навчитися спостерігати без осуду. Це включає те, що ваш розум блукає, коли ви починаєте медитувати та практикувати усвідомленість, не критикуєте себе, коли ви зробили щось не так, як планували, і не засуджуєте себе, коли навколо нас відбувається щось негативне.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося знайти рішення? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите.
Чудового вам дня та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором