Тест – головоломка №10-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо вам сподобалися тести на уважність та головоломки зі сірниками, то ви можете залишити свою посаду на сайті 1 Хвилина або у Фейсбуці у коментарях.

Ми будемо вдячні вам і сьогодні, також представляємо чергову головоломку із сірниками. Спробуйте вирішити її. Уважна людина швидко впорається з цим. А навіщо потрібна уважність та усвідомленість? Інформація нижче дає розуміння цього.

Вправи на свідомість

Ви можете використовувати свідомість практично в будь-якій ситуації. В основі лежить принцип перенаправлення
увагу на те, що відбувається наразі (наприклад, на те, що ви бачите, чуєте або відчуваєте) і свідомий та неупереджений опис ваших спостережень. Ви повинні спробувати зберігати зацікавлене, але відсторонене відношення спостерігача. Наразі нормально втрачати фокус і знову при виконанні цих вправ. Коли ви помітите, що ваша увага блукає, просто поверніть себе ніжно до поточного моменту. Усвідомленість полягає у свідомому поверненні вашої уваги!
Особливо цікаво практикувати усвідомленість під час неприємних занять і спостерігати, як змінюється досвід діяльності.

Прогулянка усвідомлено: виберіть маршрут, наприклад дорогу до школи, і витратите хвилину на те, щоб зосередитися на тому, що вам потрібно.
Ви бачите, чуєте, нюхаєте та відчуваєте. Не оцінюйте цей досвід, просто опишіть їх у думці. Кожен, коли ваша увага блукає, поверніть його у свої почуття.
Переходьте тепер до вирішення головоломки зі сірниками. Ну як вдалося знайти правильне рішення? Якщо вам це проблематично, то на малюнку нижче ви побачите відповідь.
Удачі та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором