Відомий доктор Євген Комаровський просить не купувати товари, які рекламують від його імені (відео)

Останнім часом в Мережі раз у раз з'являються статті «з порадами доктора Комаровського», найчастіше рекламують якийсь конкретний препарат або апарат. Стурбований такою ситуацією доктор звернувся до своїх шанувальників з важливим попередженням.

В останньому відео на Youtube він попросив ні в якому разі не купувати ніякі ліки а прилади, рекомендовані нібито від його імені, адже будь-який хороший лікар знає, що так робити не можна.

Лікування призначається з урахуванням обставин кожного хворого, тому оголошувати назви всієї публіці – дуже, дуже небезпечна справа.

Комаровський пояснив, що аферисти просто користуються його авторитетом в своїх шахрайських цілях, а він сам особисто ніколи б в «універсальну» пігулку не повірив, як і в апарат, який однакового успішно лікує все на світі. Самим «мерзенним» з побачених оголошень Комаровський назвав рекламу препарату Cardionex.

Так що подібні обіцянки в інтернеті – не більш, ніж підробка і шахрайство чистої води.

 ""

Навіть якщо якісь рекомендації він і дає, то виключно особисто в своєму каналі або книгах, переконавшись, що вони не несуть шкоди і підуть на користь всім – тобто це поради загального характеру, а ніяк не певні таблетки.

Лікар наполягає на тому, щоб довіряти тільки авторитетам: слухати свого лікуючого лікаря, практикуючих розсудливих професорів, а не невідомих з інтернету. Адже найчастіше псевдо-медичні статті випускають люди без необхідної освіти. Перевірити компетенцію автора статті в Мережі дуже складно.

Закінчився його ролик останньої «точкою над i»: реклама від імені Комаровського якщо і з’являється, то виключно на його офіційних майданчиках і після того, як сам доктор переконався в безпеці продукту і готовий сам їм користуватися. Решта варіантів – не більше, ніж використання його імені у власних цілях.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.