Перша швидка допомога для домашніх тварин з’явилася в Гонконгу

Звичайно, ніколи не можна забувати про братів наших менших, яким теж може знадобитися термінова допомога лікарів, а можливості надати її немає.

Як саме це працює?

 

У Китаї в Гонконгу з’явилася перша швидка допомога для домашніх тварин, в якій вже працює 10 бригад. Вона працює цілодобово, тому фахівці готові поспішити на допомогу домашнім улюбленцям в будь-який час дня і ночі, якщо тварина потрапила в екстрену ситуацію або раптово сильно захворіла.

 

Природно, всередині машини забезпечені всім необхідним обладнанням для термінового перевезення і допомоги домашній тварині – там знаходяться медичні інструменти, балони з киснем і засоби інтенсивної терапії. На даний момент часу єдине, що відрізняє швидку допомогу для тварин від людської – це те, що вона знаходиться не зовсім на офіційному рівні. Саме тому в цій службі відіслали запит влади з проханням дозволити використовувати спеціальні звукові сигнали і проблискові значки.

Ветеринарна допомога
Ветеринарна допомога

 

Директор ветеринарної швидкої допомоги Зої Ченг розповів, що домашні вихованці точно так же заслуговують надання першої допомоги як і люди. Причому дуже часто з тваринами ситуація може виявитися складніше – вони не можуть сказати, де, як і що саме у них болить, тому власники залишаються безсилими і безпорадними. І якраз на цей випадок і стане в нагоді швидка допомога для тварин, яка буде здатна не тільки надати необхідний медичний огляд, а й оперативно доставити тварину у ветеринарну клініку.

 

Нагадаємо, що в Криму також були створені спеціальні рятувальні бригади для дельфінів, які потрапили в біду. Спеціальні люди надають необхідну медичну допомогу морським ссавцям, які поранені або знаходяться в серйозній небезпеці.

Таким чином, ми дуже раді, що в світі не дивлячись на весь той жах, який зараз твориться, все одно люди починають більш усвідомлено підходити до охорони навколишнього середовища і пускати максимум сил на її порятунок.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.